Elke zaterdag is er in dit warme jaargetijde een Zomercafé in Vera. Voor deze editie selecteert Zomaar Radio een paar mooie acts voor haar Zomaar Café. Verwacht een intieme avond met een rustige hartslag en een hypnotiserend en dromerig gevoel.

De line-up:

Ghost Bag & Tine Fetz
Ghost Bag & Tine Fetz nemen je mee in hun persoonlijke, romantische dialoog waarin bedroom pop en zwart-witte illustraties samensmelten. Intieme, sferische muziek die zomaar in de jaren negentig zou kunnen passen en illustraties die dezelfde sfeer en stemming overbrengen.

atoomclub
Met atoomclub dwaal je af in een zoektocht naar de relatie tussen muziek, tijd en technologie. Hugo Heinen creëert uitgesponnen dronende elektronische landschappen met als basis kapotte cassettebandjes en onherkenbare gitaarlijnen.

Stoomgaas
Stoomgaas is ontstaan vanuit een gedeelde liefde voor avontuurlijke elektronica. Johan van der Geest en Mathé Többen spelen tijdens deze Zomaar Café hun eerste live set met noisey/ambient tracks waarin verdwaalde beats, samples en melodieuze gitaarlicks voorbij razen.