We moeten het nog een flinke tijd zonder de kelderbar doen en terugdenkend aan de gezellige doch zweterige zomercafés van vorig jaar, is dat ook maar het beste om geen besmettingen op te lopen. Desalniettemin worden er in de zomer op de donderdag toch evenementen in de grote zaal georganiseerd. En net als voorgaande jaren mogen bij een concertreeks in de zomer, Subroutine Records en Lepel Concerts niet ontbreken als organisatoren. Zorg dat je er bij bent.

The Avonden & Eerie Wanda

Tijdens de meest recente editie van het jaarlijkse The Sound of Young Holland - festival, dat Subroutine en Lepel jaarlijks organiseren in het ESNS weekend, speelde in de 'upstairs lounge' van O'Ceallaigh het gelegenheidsduo Marc van der Holst & Marina Tadic samen een weergaloze set met songs van The Avonden en Eerie Wanda. Maar ook van Dinosaur Jr, The Jesus and Mary Chain en The Cure. Zes augustus doen ze het nog eens over, voor een vergelijkbare hoeveelheid bezoekers.

Goldblum
De tweede act van de avond is #Goldblum: het duo Marijn Verbiesen (Red Brut, Sweat Tongue) & Michiel Klein (Lewsberg, Sweat Tongue). Verwacht lo-fi geluidscollages gemaakt met op-vlooienmarkten-gevonden tweedehands cassettes, tape-loops, goedkope keyboards en vocalen in het Nederlands en Engels. Hun optredens zijn volledig geïmproviseerd, en aldus soms chaotisch, soms breekbaar. Begin dit jaar verscheen de onderstaande, intrigerende debuut-cassette bij Het Generiek.

---

Richtlijnen m.b.t. corona
Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vind hier ook informatie over de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop

- Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
- Duoseats: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, meld dit dan aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.