Elke zaterdag tijdens de zomerstop een Zomercafé in de kelderbar! Ja, net als vroegah, want er wordt geklust in de zaal (en stiekem is de kelderbar veel toffer en veel warmer in de zomer). Dit jaar 5 zaterdagen op rij, startend op 20 juli, met als toegift (de 6e zaterdag) nog ZomerLOFT op 24 augustus!
De entree is alle avonden € 2,50 (gratis met clubkaart).

Het vierde zomercafé van dit jaar is wordt door Anders. georganiseerd. Na evenementen als Betontegel en shows van onder andere Frontierer en Nadja, neemt Anders. nu de kelderbar over.
Gegarandeerd een gevarieerde avond, om te beginnen met Cashmyra. De in Groningen wonende singer-songwriter won dit jaar de Popgroningen Talent Award met haar prettig gestoorde popliedjes. Intens en melancholisch, vrolijk en depressief tegelijk. Logosamphia dreunt vrolijk door de kelder heen met zijn kiwicore voorzien van gabberbeats. Russische duo Zaradyica voert je mee op hun psych-ambient en keelzang dat even ontwapenend als hypnotiserend klinkt. Gedurende de avond is er in de voorkamer een installatie te zien van muzikant en beeldend kunstenaar Richard Bolhuis en draait afsluitend visualdj duo Dj-Ridoo. Hopelijk zien we jullie dan!

Line Up:
Zaradyica (Rusland) - (psy)ambient.oudfolk.throatsinging
Logosamphia - kiwicore.gabber.eurohouse
Cashmyra - intens.melancholisch.
Richard Bolhuis - soundscapes.visuals.voorkamer
Dj-ridoo - weird.video