Eindelijk! Eindelijk is het zover. De leukste quiz van Nederland is er weer. Het is weer tijd om je kennis op te halen over Sheena(beroep?), Mary-Jane(waar opgegroeid?) en mevrouw Denters(WTF is daar mee gebeurt?). VERA wordt omgebouwd tot gezellige kroeg en teams zullen de hevige strijd weer aangaan om de befaamde titel en eeuwige roem binnen te halen. Eh...

Gezellig is het hoe dan ook elk jaar weer. Ook al proberen we om niet in herhaling te vallen tijdens de zomer is de popquiz elk jaar weer zo'n succes dat we het niet kunnen maken om die een jaar niet te doen. En waarom zouden we ook? Leuke feitjes, goede muziek, bier en vrienden.

Het is overigens wel aan te raden om een beetje op tijd te komen, want het is elk jaar een beetje proppen.Omdat er voor de quizteams namelijk tafels in de zaal worden gezet zijn er niet enorm veel plekken. Schroom niet om mee te doen als je denkt dat je niet heel veel kennis hebt, alle voorgenoemde redenen zijn namelijk een garantie voor een leuke avond.

Na het quizzen gaan we ook nog eens gewoon los op de dansvloer. Dus kom langs en neem je vrienden mee(heb je ook eens een reden om die ene nerd uit je vriendenkring mee te vragen die normaal zo irritant veel over muziek lult, geloof me, na deze avond is zij/hij veel leuker).

Oh, en Esmee Denters komt in september met een nieuw album. Crap! Fuck you, nieuwsgierigheid en Wikipedia!!!

- REMY

Illustratie Evert Nijkamp/ Grunnen Rocks: Remco Drijver (http://www.remcod.nl)