Vanavond is het weer tijd voor een zomercafé georganiseerd door het OWSUM kunstenaars collectief, bekend van het de verschillende avonden in Vera en elders in de stad, en het grootse muziek evenement SCENERY in Grand Theatre vorig jaar. Het zomercafe in 2010 was een zeer eclectisch avondje wat begon met Pijoyo z'n new age beats. Earth Control had een delegatie gastmuzikanten mee en de The Chase Club eindigde met een Flipper cover wat naadloos over ging in de fijn diverse set van dj Aardvarck.

Dit jaar beginnen we met "BDMNTN" Intergalactic Space Tapes. De bandnaam geeft al iets weg wat te verwachten. Anan Striker is de man achter dit project. Een 22 jarige kunststudent uit Arnhem. Zelf omschrijft hij het graag als ‘Één man, vijf tapedecks en een rauwe mix van '80's/'90's breekbare tunes!!’ Hij kleedt zijn decor erg fraai aan met zelf geschilderde objecten en vergeet zichzelf niet in een mooi pak te steken.

DJ Cosmo K’nex is Johann Kauth, de man achter het Stenze Quo label, Fyoelk, Laser Poodle en Cotopaxi. Hij zal een mix van tropische klanken, Afrikaanse vrolijkheid en meer positiviteit laten klinken.

Als laatst hebben we nog Tantao, nog even onder voorbehoud. En ook nog even een verassing.

DJ Stroheim is Eric von Stroheim. Ook wel bekent als hungerysoul onder deze naam maakt hij erg leuke hypnotiserende ouderwetse acid. Maar vanavond zal hij een dj set doen met old school detroit techno en verschillende electro stijlen. Erg feestelijk en lekker duister.

Omdat Noorderzon ook is deze avond hebben we er een afterparty van gemaakt. Het begint iets later dus: 23:30u. Zaal open: 22:00u.

 

-Bert