De zomer is begonnen, dat houdt in dat we in Vera weer de grote zaal mogen bevlekken met goed gevulde avonden. Wat ik van Thomas hoorde schijnt het een verdomd goed programma te zijn dit jaar. Met avonden van Lepel, Owsum, de popquiz en Subroutine. Allemaal heel leuk natuurlijk, maar het draait maar om één avond deze zomer.

De grote Vera talenten show! Mede mogelijk gemaakt door de mannen van de Punk Rock Heavy Metal Karaoke Band. Het concept mag inmiddels duidelijk zijn. De band verzorgt de muziek, JIJ de vocalen. Mocht je de tekst even niet weten dan helpt de MC je wel mee. De songteksten zijn aanwezig en de hele volle zaal helpt je door het nummer heen, jij zet het refrein in en wij maken hem af. Het heeft in de afgelopen jaren flink wat talenten gebracht en we gaan er dus vanuit dat het dit jaar niet anders is!

Om teleurstellingen te voorkomen kom je op tijd, want de band speelt elk nummer echt maar één keer.

Gegarandeerd dat je nog bekenden tegenkomt op het podium, zo verwacht ik Eltjo wel weer op het podium, Chris voor een cover van Weezer (hij is al flink aan het oefenen) , Janet natuurlijk en misschien doen de oud downstagers wel The Hives voor je. Ik sta in elk geval ergens verstopt aan de zijkant met een biertje in mijn hand.

Mocht je nog met de band willen oefenen van te voren, ze staan op 7 juli in Steenwijk in de Buze.

Let’s rock!! - ANCO