Yeah! De Punk Rock Heavy Metal Karaoke Band doet deze zomer Vera weer aan! Voor het 2e Zomercafé van het jaar gaan we voor veilig, namelijk hits, hits en nog meer hits. Van Anarchy in the UK , via Highway to Hell tot Smells Like Teen Spirit. Vuist in de lucht en blèren maar!

Voor wie het principe nog niet kent: het wordt tijd! De band heeft zo’n 40 jaar rock-geschiedenis ingestudeerd en heeft alleen nog een frontman/vrouw nodig. Jij! Vanavond krijg je de kans om voor een volle zaal je talent (en lef!) te bewijzen. Met een batterij aan ervaren live muzikanten achter je, die hun best doen de ruwe zangdiamant die je bent te slijpen. Ben je de tekst kwijt? De MC helpt je op weg. Nerveus? Toondoof? Falend ritmegevoel? Als je het refrein maar weet in te zetten, dan brult de zaal je er wel doorheen. Zo goed was de sfeer in ieder geval wel, de laatste keer in Vera. 

Ja die laatste keer, wat een feest. Twee jaar geleden alweer, maar die avond staat me nog bij als de dag van gister. Behoorlijk wat kennissen het podium op en af zien klimmen, en briljante uitvoeringen van onder meer Black Night en I Believe in a Thing Called Love gezien. Wat een volle bak was dat, en wat hebben we met z’n allen veel gezopen. 

Ik verwacht van vanavond niks minder. Check de volledige songlist op www.letsgotohell.nl, bereid je favoriete nummer voor, oefen je beste moves, maar wees er vroeg bij om zeker te zijn van je plek op het podium. You Fuckin’ Rock! 

- Chris