VERA is het pand aan het verbouwen dus we gooien de tent de gehele zomer dicht! Geen Zomercafé’s en geen Loft meer! En alsof die zomerblues nog niet hard genoeg inkickt, eind augustus gaan we pas weer open! Boehoe! Gelukkig hebben we samen met de heren van Lepel Concerts en de dames van Rebel Rebel ZOMERVAKANTIE! Dat betekent 5 zaterdagavonden lokale bands en artiesten in het Rebel Rebel hostel. Dat is op het voormalige Suikerunie terrein.

Met vanavond:
Santa Fé

Is een beatgroep rondom Ben Wennekers, bekend van o.a. Vox von Braun. Verder een hele rits sterspelers uit de Grunnen scene, met hoeveel ze komen gaan we vanzelf wel zien. Garagerock met een psych randje en goed om op te dansen. Hot hot hot, dat wordt smeren!

De Messen

Nederlandstalige gitaarmuziek met hier en daar een 80's uitspatting. Misschien wel dé nieuwe supergroep in Groningen, namelijk met Anne Ceasar van Wieren (LPG, Karawane), Wyno Bruinsma (Luie Hond), Joost Oomen (van de gedichten) en met frontvrouw Eva Waterbolk (bekend van Eva Waterbolk). Geen strandballen op het podium!

Terrein open: 18.00

Santa Fé: 21.00

De Messen: 22.00

Einde: 23.00

Routebeschrijving
Rebel Rebel Hostel - Energieweg 10,  Groningen
Steek de fietsbrug aan de Energieweg over en loop linksaf naar Rebel Rebel.

Artwork: Julia de Jong