VERA is het pand aan het verbouwen dus we gooien de tent de gehele zomer dicht! Geen Zomercafé’s en geen Loft meer! En alsof die zomerblues nog niet hard genoeg inkickt, eind augustus gaan we pas weer open! Boehoe! Gelukkig hebben we samen met de heren van Lepel Concerts en de dames van Rebel Rebel ZOMERVAKANTIE! Dat betekent 5 zaterdagavonden lokale bands en artiesten in het Rebel Rebel hostel. Dat is op het voormalige Suikerunie terrein.

Met vanavond:

Lo/now
Lo/now is het singer-songwriter project van Ike de Zeeuw, bekend van WOLVON en Lepel. Ike laat z'n noiserock spullen thuis en neemt vanavond een akoestische gitaar mee. Niet alleen dat, maar het is ook nog eens Lo/now's debuutshow! Lekker janken op de zaterdagavond, traan die zonnebrandcrème van je wangen!

¿mon3y

Doordreunende noiserock band rondom Academie voor Popcultuur student Gido Lahuis. Met hulp van een wisselende groep muzikanten worden gitaarakkoorden herhaald tot ze een nieuwe betekenis lijken te krijgen. Denk aan die extended versie van White Light/White Heat, maar dan live.

Terrein open: 18.00

Lo/now:  20.00

¿mon3y: 22.00

Einde: 23.00

Routebeschrijving
Rebel Rebel Hostel - Energieweg 10,  Groningen
Steek de fietsbrug aan de Energieweg over en loop linksaf naar Rebel Rebel.

Artwork: Julia de Jong