Op 14 september 1974 doopte VERA zich om van Jongerenvereniging tot Open Jongerencentrum, het startpunt van het underground Poppodium dat we nu zijn. Dit betekent dat we in 2024 ons 50e jubileum vieren! En dat is nog niet alles, want in 1899 is VERA als vereniging opgericht. We mogen volgend jaar dus ook nog eens 125 kaarsjes uitblazen!

VERA Scheurkalender 2024

Dit alles laten we komend jaar uiteraard niet geruisloos voorbij gaan, maar we trappen nu vast af met de aankondiging van de VERA Scheurkalender 2024!
Deze A5 kalender met daarin de geschiedenis en hoogtepunten van VERA zal vanaf eind november te koop zijn bij VERA, elpee en online. Let wel: op = op!

Mailinglijst
Wil je niet achter het net vissen, schrijf je dan in voor de mailinglijst en hoor als eerste wanneer en hoe de verkoop start. Dit doe je door online een (of meer) 0 euro ticket(s) te bestellen voor de kalender, of mail naar [email protected] om op de lijst te komen. Deze mailinglijst geeft ons een idee hoe hoog de oplage moet gaan worden, dus zet jezelf er vooral op!

Vragen? Mail naar [email protected]