Foto: ©Marc de Krosse
Volledig in de traditie van bands die een plaatpresentatie houden in de kelderbar, was het ook the Black Cult gelukt om hun plaatjes niet op tijd klaar te hebben.
Volledig overbodig ook, platen in deze tijd. gelukkig kon men een stukje papier kopen waarmee ze een plaatje thuis gestuurd krijgen. Althans dat is de belofte van The Black cult. Ze beloven dat als je het plaatje niet ontvangt dat ze bij je in de woonkamer komen spelen. Black cult was niet alleen vanavond. de eerste band was Panda Kid, uit Italië dus.
Panda Kid trapte deze avond af en was waanzinnig goed bezig. Ze hadden een eigen lichtshow mee -nou ja, lichtshow-  een goedkope disco bol en rookmachine, die combinatie was killing. Mix van Beachboys surf met scheurende gitaar. super vet geluid had de bassist / gitarist ook uit zijn gitaar met dikkere snaren. Lekkere samples en mooi samenspel.
Lokale helden van de Black Cult waren super sexy vooral met die gitarist zonder shirt. Man, wat een beest. Met een snelle line check, waarbij alles nog wat harder afgesteld werd. Redelijk gevulde kelderbar met een sympathieke pit.
Harde en onverbiddelijke in pop gegoten punknummers. Ik zeg niets meer aan doen. behalve dan een plaat uitbrengen.
Het was weer zo'n avond. |ANCO