Goede band, mooie sfeervolle liedjes. Ze baalden er zelf van dat ze niet 1 dag eerder konden spelen. Dat zou een mooi mini-festival opgeleverd hebben. Muzikaal gezien namelijk prima te rijmen met de bands die er op vrijdagavond te zien waren in de club. Eerie Wanda, Jacco Gardner en de kers op de taart (volgens 3voor12 Groningen) Ultimate Painting in de kelder.
In dat zelfde straatje opereert Mountain States namelijk ook. Intelligente nummers met een mooi-weer-de-zon-schijnt melodie en lekker BBQ sfeertje.

Leuke jongens ook, ze mochten kiezen wat ze wilden eten en kozen massaal voor pizza. Eindelijk eens geen kikkererwten soep of gegrilde aubergines met koriander. Tijdens de soundcheck nog redelijk benauwd of het met het geluid wel goed kwam omdat de lege en vernieuwde kelder resoneert als een holle kies. Nu was het om half 12 nog angstvallig stil en leeg in de kelder en dus moesten we even wat vulling afwachten. Daarna kon de band onder de bezielende leiding van onze nieuwe geluidsvrouw/stagiair Julia los. Julia die dit de mooiste avond in Vera vond om te werken. Eindelijk mocht ze echt iets doen en kon ze als 16-jarige gewoon aan de drank zonder dat er moeilijk over gedaan werd. Zo hoort het.

Dit jaar nog even een minuutje bij DWDD pakken, paar zomer festivalletjes doen en dan volgend jaar grote podium voor Mountain States.
Oh, en Julia nog bedankt. Nog 2 jaar wachten en dan mag je echt bier.

| Anco