Cloud Nothings

Ik las net: “De Nederlandse werknemer verliest dagelijks 8% van zijn werktijd aan slecht functionerende ICT en gebrekkige digitale vaardigheden. Omgerekend betekent dit een financiële strop van 19 miljard euro per jaar.” Nou, met zo’n bedrag zijn die pipo’s in het Catshuis snel klaar met de crisis. In Griekenland ligt het percentage ongetwijfeld nog veel hoger, dus als ze daar nu ook even de kabeltjes vervangen dan is die crisis ook gelijk opgelost. In ’t voetjebal is het ook her en der flink crisis.

Als Valencia vanavond ook maar even gas geeft ligt het hoofd van Rutte op het hakblok. En bij onze FC is het natuurlijk ook huilen met het petje op. Zaterdag gaan we weer met angst en beven op ons groen stoeltje zitten. Maar wie weet valt het mee, zoals tegen PSV. Met 2 uit 13(!!!) zou je bij DIO Bier misschien ook crisis verwachten, maar daar drinken we het gewoon weg in de ‘derde helft’.

Mijn persoonlijke crisis sluit aan bij de aanhef van dit stuk. Laat in de Break-Fast nacht de columnisten nog een remindertje gestuurd voor deze VK, om gisteren, na een mini-vakantie in Drenthe, er achter te komen dat door ‘niet functionerende ICT’ niemand wat gekregen had. Oeps, witte pagina’s doemden op. Gelukkig was Wokkel bij de pinken en had ik nog een Time Machine liggen, vandaar de ‘alternatieve invulling’ van deze krant.

Fuck de crisis, een fijne boeking maakt alles goed. En zo was daar gisteren de bevestiging van de band met de allerfijnste plaat van dit jaar: CLOUD NOTHINGS, op 25 mei! Daar kan ik nu zo gelukkig van worden. Morgen achter de nieuwe van The Men aan, is die dag ook weer goed. Op dit moment raspt Milk Music uit m’n speakers, verre van crisis, en straks The Bloody Hollies....

ROCK’N’JOy, PePr