OOO: Punk band from Groningen. Zo stellen de dames zich voor op hun –niet al te actieve- facebookaccount. OOO is in 2015 gestart als Out Of Order door Aske Meijerink (bas), Anna Fleuri Wolters (gitaar/zang) en Julia Bekker (drums/zang). Koud van de middelbare school stonden ze op 19 september 2015 al in VERA’s kelderbar te openen voor Peach Kelly Pop en op 29 oktober vond hun debuut plaats in VERA’s grote zaal als support voor Chastity Belt.  Ook 22 november speelden ze opnieuw in VERA’s grote zaal, nu als support voor Nots, en op 19 december van dat jaar stonden ze weer in VERA’s kelderbar in het kader van het afscheidsprogramma voor downstagemedewerker Chris Thio. Met recht een vliegende start.

Ook landelijk timmeren ze goed aan de weg, waarbij ook daar er vaak sprake is van openen voor female-fronted bands, iets dat mede samen hangt met hun bookingsbureau Girls Go Boom. Ondertussen wordt Groningen niet vergeten met regelmatig optreden in VERA, Simplon, maar ook bijv. Grunnsonic etc.

In 2016 veranderen ze hun naam in OOO, omdat elders al bands bleken te bestaan met de naam Out Of Order. Als OOO hebben ze inmiddels al 2 EP’s uitgebracht, t.w. “EP" (2016) en "High Pressure" (2018).

De individuele leden van OOO komen/kwamen we ook tegen in andere Groningse bands, zoals Cherees, F.L.E.U.R.I. en Real Farmer.

Maar nu zien we ze in deze aflevering van Beauties of the Underground Live weer terug in hun begintijd als Out Of Order met hun debuut in VERA’s grote zaal op 29 oktober 2015. We wensen jullie weer veel kijk- en luisterplezier.


Dit videoproject van Teus Druyff  is een aanvulling op het al lopende VERA/Live project, waarbij opnames van concerten op vinylsingles worden uitgebracht. Lees hier meer over dit initiatief. En hier kun je de singles via de webshop kopen.