Vorige week vrijdag verscheen het nieuwe Rock 'n' Roll Highschool Magazine dat in samenwerking met Rotown gemaakt is.

Op dit social distance magazine kanaal vind je verschillende artikelen, nieuwsitems en video's over onderwerpen als:

Spot the Professional
Is het handig om als muzikant in de muziekindustrie te werken? Het magazine vroeg het acht muzikanten/muziekprofessionals en nodigde hen uit om met hun band een nummer op te nemen in Rotown. Met o.a. Claw Boys Claw, Opera Alaska (Marien van Moss), Afterpartees en MICH.

Doe het niet
In Rotown spelen, welke band wil dat niet? Voor het zover is, moet je eerst de programmeur overtuigen. Je krijgt maar één keer de kans om een goeie indruk te maken en er zijn nogal wat manieren waarop je dat kunt verpesten. Vincent Niks vertelt je wat je NIET moet doen.

Over Interviewen met Jasper Willems
Jasper Willems is freelance journalist en schrijver van alles dat je op de Rotown-website leest. Het magazine keek over zijn schouder mee hoe hij Nagasaki Swim interviewde over het debuut-album van de band.

Wat een mooie blouse!
Hoeveel koop je in en welke kleuren shirts verkopen goed? We vroegen o.a. DeWolff, Fleddy Melculy en Paceshifters naar hún ervaringen met merchandise in- en verkopen. 

Sam op weg naar een Hit
Sam schreef in zijn stageperiode een nummer en probeerde dat DIY de wereld in te helpen. Het magazine volgde hem in zijn strubbelingen met mastering, geschikt artwork vinden en het pitchen bij Spotify en de pers.

Alle video's zijn te zien via het Rock 'n' Roll Highschool YouTube kanaal.