Helaas gaat Sigo ons na vele jaren trouwe dienst verlaten voor hopelijk prachtige avonturen overzees en in de bergen. We kunnen niet anders dan je zeer hartelijk danken voor je onvermoeibare inzet en je heel veel succes en plezier wensen in wat er hierna komen gaat. Je was (en bent nog) een fantastische collega en we gaan je missen.

Dit betekent wel dat we op korte termijn een nieuwe coördinator horeca & vrijwilligers voor VERA zoeken. De volledige vacaturetekst vind je hieronder.

Vacature
Coördinator horeca & vrijwilligers, VERA
28 uur

VERA is al meer dan 40 jaar hèt centrum voor de underground popcultuur in Groningen met een scherp en onderscheidend aanbod van popconcerten, dansavonden, films en aanverwante uitingen. Daarmee heeft ze een uitzonderlijke positie verworven in de stad en ver daarbuiten met ook internationaal een uitstekende reputatie onder publiek en artiesten.

VERA is op korte termijn op zoek naar een ervaren professional die horeca en het werken met vrijwilligers in zijn of haar bloed heeft zitten. Daarbij is affiniteit met het programma van VERA een must.

Je zorgt voor een goede organisatie en uitvoering van de horeca-activiteiten in VERA. Je geeft leiding aan het team van horecamedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het inwerken, de planningen en roosters. Daarbij heb je de coördinatie van de schoonmaak, portiers, kassa en garderobe ook in je takenpakket zitten. Je doet de horeca inkopen en zorgt voor een uitstekende staat van onderhoud van de bedrijfsmiddelen en ruimtes.
Veiligheid voor bezoekers en medewerkers heb je hoog in het vaandel staan; je organiseert en zorgt voor toezicht op naleving (ARBO) en cursussen (oa BHV, SH, IVA).
Op het gebied van de horeca financiën en controle werk je secuur in budgetbeheer, administratieve taken en het maken van nacalculaties.

Als vrijwilligers coördinator ontwikkel en realiseer je het vrijwilligersbeleid van VERA. De werving, inschrijving en begeleiding van de medewerkers is bij jou in goede handen.

Op gezette tijden kan er beroep op je gedaan kan worden gedaan voor bijvoorbeeld de productie of ondersteuning van een bijzondere activiteit als Eurosonic, Clash of een dansnacht als LOFT.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau, woonachtig in Groningen of directe omgeving
  • Zelfstandig, nauwkeurig, sociaal en communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Flexibel en bereid om onregelmatig te werken
  • Teamplayer
  • Affiniteit met de programmering van VERA

Wij bieden
Een uitdagende en informele werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief en groei in een zich constant ontwikkelend poppodium. Salaris conform CAO NPF, functieniveau 6. Een contract voor 1 jaar, met (bij gebleken geschiktheid) uiteindelijk perspectief op een contract voor onbepaalde tijd.
Aanvang van het dienstverband: in overleg maar bij voorkeur per 1 november.

Hoe te reageren
Richt je sollicitatiebrief en cv voor 16 september aan Olaf Veenstra via [email protected]. Gebruik dit adres ook voor het inwinnen van informatie.

NB. tegelijkertijd is er een tweede vacature uitgegaan voor Simplon. Dit betreft een andere functie. Lees er hier meer over.