Vacature
Schoonmaker, VERA
18 uur per week

VERA is al meer dan 40 jaar hèt centrum voor de underground popcultuur in Groningen met een scherp en onderscheidend aanbod van popconcerten, dansavonden en films. VERA biedt een mooi en divers programma voor de stad Groningen en daarbuiten voor 60.000 bezoekers per jaar. De ruim 250 activiteiten per jaar worden voor een belangrijke deel mogelijke gemaakt door de inzet van 235 vrijwilligers. Vrijwilligers die ook allemaal lid zijn van de vereniging VERA.

Om al die dit mooie programma mede mogelijk te maken zijn we op korte termijn op zoek naar een schoonmaker voor gemiddeld 18 uur per week. We zoeken een zelfstandige, harde werker. Ervaring in de schoonmaak is daarbij een pré, maar flexibiliteit misschien nog wel belangrijker.
Wij zoeken een collega die met trots ons mooie pand schoon kan houden. Van onze Grote Zaal tot de backstage en van onze kantoren tot de artiesten accommodatie.

Functie eisen
– Minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar
– Je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten
– Zelfstandigheid qua werken en verantwoordelijkheid nemen voor het pand

Wij bieden
Een functie in het hart van een bruisende club met concerten en ander programma die je gratis kunt bezoeken. Salaris conform CAO NPF, functieniveau 2.

Een contract voor 1 jaar, met perspectief op een contract voor onbepaalde tijd.
Aanvang van het dienstverband: zsm

Hoe te reageren

Richt je motivatiebrief en cv uiterlijk  21 februari aan Koos Kobès via [email protected]. Gebruik dit adres ook voor het inwinnen van informatie.