NB: Dit is een reguliere filmavond, zonder de 1,5 meter afstand. Daarbij is een coronatoegangsbewijs met ID bewijs en een geldig ticket verplicht. Lees meer op deze pagina.

--

Homezeen heeft onlangs haar 3e editie uitgebracht met als thema Horror en Back to school. Om dat te vieren is er vanavond een Halloween special. In samenwerking met Zienema en Wansmakelijk Goed presenteren we de cult klassieker De Lift. Het filmdebuut van Dick Maas waarin die eeuwenoude vraag centraal staat “wat als een DING slecht is?”. Daarnaast vertonen we de korte film Nightingale, over een verpleegster die haar nacht niet heeft met aansluitend een Q&A met regisseur Jasper de Bruin. Kom alsjeblieft verkleed! Oja, er wordt voor punch gezorgd.

Bij Wansmakelijk Goed worden films vertoond die je niet snel op het witte doek te zien krijgt. Van horror, tot sfi-ci, tot komedie, van grandioos goed tot buitengewoon slecht: alle avonden staan in het teken der "wansmaak". Bereid je voor op een portie smerige ‘gore’, foute B-films en een arsenaal aan controversiële titels. Treed toe voor een selectie van de verrukkelijkste kost voor de (wan)smaakpapillen.