Opgericht door een paar goede buurtvrienden ontwikkelde de duistere rock & roll band Beechwood aanvankelijk bekendheid in de kleine clubs van New York. Hier speelden ze hun onvoorspelbare en uitzinnige liveshows waarbij ze een toegewijde aanhang opbouwden.

Beechwood balanceert op het randje van proto-punk bands uit het midden van de jaren zeventig, zoals de NY Dolls en Television, in een combinatie met de popgevoeligheid van klassieke rockgroepen zoals de Kinks, Stones en de Beatles. Met als middelpunt de hechte vriendschap tussen Gordon Lawrence en Sid Simons - samen met Russel Yusuf op drums en Jensen Gore op bas - heeft Beechwood onlangs het 4e studioalbum "Sleep Without Dreaming" uitgebracht.

Support: The Monroes
De muzikale reis van The Monroes duurt inmiddels al 19 jaar. De americana/surfband heeft inmiddels al vele uren versleten in de bus tijdens diverse tourtjes in Europa, met een plaat opnemen in New York en door te openen voor bands zoals The Black Keys en Holly Golightly. Ze werken al een aantal jaar aan hun aankomende plaat ‘Scrapyard Songs’ waarop ze de perfecte balans tussen zwoele mooie liedjes en vuige gitaarsound proberen te vinden.