Als frontman van Peer Pressure Records, opkomend talent bij Dispatch Recordings en in het algemeen "Favourite Ginger" presenteert Philth een originele, onvoorspelbare maar verzekerde vorm van drum & Bass. Hij zoekt de vage grenzen tussen sub-genres, waarbij energie en toewijding de boventoon voeren. Strakke 3-deck mixes, en ook nog eens een dikke bult aan exclusief materiaal. Een DJ die leeft voor de kunst van het mixen.

Na een aantal jaar overwegend de focus te hebben gelegd op neurofunk vonden we het wel weer eens tijd worden voor een Amen-klapper: Niemand minder dan B-Key.
Al in 2000 had hij releases op bijvoorbeeld Invader Records, en wat later op Loxy's label Cylon Recordings. Toen ook Equinox hem een release gaf op Scientific Wax was deze gast niet meer weg te denken uit de drum & bass. Verwacht rauwe oldskool op je dak, classic samples en een strakke flow in zijn sets.

Uit Boedapest, Hongarije, komt Filth Company. Een duo dat zich voor meer dan zes jaar bezig zijn in de Drum & Bass-scene. Vanavond bij Break-Fast verwelkomen we er één van hen. Zowel festivals en diepere, intiemere avondjes in clubs zijn onderhevig aan hun stevige, dansvloergerichte rollers. Verwacht snelle mixes en kwalitatieve beats.

Reskript bijt dit keer de spits af. Deze jonge DJ en resident bij Break-Fast is een ware purist en begeeft zich vooral in het diepere en meditatieve vlak van de drum & bass. De perfecte manier om erin te komen, je oren te spitsen en je onderbuik vast warm te draaien op het geluidssysteem van Vera.

Volledige line-up:

Philth
Dispatch // Peer Pressure // C.I.A // Spearhead // UK

B-Key
Scientific Wax // UK

Filth Company
The Hive // HU

Reskript
Break-Fast