CORONA UPDATE: VERA GAAT DICHT T/M 31 MAART!
Alle concerten, films en dansavonden gaan niet door.

We volgden tot vandaag nog het advies van het RIVM, maar vinden - mede door geluiden vanuit de club - het nu onverantwoord onze medewerkers en het publiek bloot te stellen aan de risico's.

Kaartje gekocht? Je kunt restitutie verkrijgen door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je IBAN en woonplaats. Restitutie is mogelijk tot 2 weken na de geplande concertdatum.

ENGLISH
VERA IS CLOSED UNTIL THE 1ST OF APRIL.
Vera has decides to cancel all events to lower the risk of infection for our employees and visitors.
Bought a ticket for a cancelled of postponed show, we will contact you.

Hier vind je onze richtlijnen m.b.t. Corona

“We komen terug,” schreef Breekbaar een dik jaar geleden, in december 2018, op hun instagram. Drie dagen eerder, op 13 december had het duo (volgens mij) haar debuut gemaakt in onze kelderbar, als onderdeel van de Real Friends-avond in onze kelder. Ik was er niet bij, maar afgaande op de mensen die op de video te zien zijn, was het een succes. Aan ons dus de taak Rick van Lier en Daniël Janse gelijk te geven en ze weer te verwelkomen bij Downstage – ditmaal niet als onbekende naam ergens onderaan de line-up, maar met een volgroeide show die ze ook al toonden in Het Resort en bij Simplon UP. Drumcomputers, wave synths, en Nederlandstalige zang maken Breekbaar een groep die je het beste kan omschrijven als Ramses Shaffy die in Soft Cell speelt, maar zelfs dan heb je nog geen vat gekregen op wat ze nou echt doen. Kom het vooral zelf ervaren, maar maak het niet al te leuk: feestjes zijn voor sukkels, zou het duo immers zelf zeggen.

Als voorprogramma schuift Het Kanaal aan, de band die op Eurosonic een steiger bouwde in het Pakhuis en dat als podium gebruikte. Moeten ze in de kelder misschien niet gaan proberen, want zoals u weet: we hebben een nogal laag plafond. Oranje hesjes, bouwhelmen en mooie liedjes klinken misschien als een combinatie die alleen rond de ellendige radio van de stratenmaker om de hoek te vinden is, maar vanavond laten we graag aan de kelder zien dat het ook plezierig kan zijn. Haast u naar de kelder op 14 maart, helm op! | HUGO.