Onderweg  naar het Motel Mozaique festival bleek Cherry Glazerr een prachtig gaatje in haar tourschema over te hebben, dus we zijn er direct op gesprongen. Want deze wil je echt niet missen!

Haar nieuwste album 'Stuffed & Ready' mag namelijk nu al met recht een van de beste platen van 2019 genoemd worden, deze staat namelijk boordevol grungy indiepunk pareltjes. De scherpe, cynische en ietwat verontrustende teksten van frontvrouw Clementine Creevy zetten je daarnaast wel aan het denken. Op de geweldige single ‘Daddi’ zingt ze lieflijk: “who should i fuck daddi, is it you?” om daarna in een desperaat refrein zich los te rukken van de vaderlijke macht.

De eigenzinnige Clementine  begon in een slaapkamer in Los Angeles, waar ze nummers opnam onder de naam Clembutt. Haar talent bleef niet onopgemerkt, maar om live te kunnen brengen wat ze in haar eentje op band zette, werd er al snel een driekoppige band gevormd. In die paar jaar en nu al met haar vierde album op zak is er al heel wat afgetourd, hoog tijd dus voor een bezoekje aan VERA!

Cherry Glazerr - Daddi
Cherry Glazerr - Wasted Nun