Isle of Wight-based vierkoppige indie band Coach Party ontstond vanuit de hechte samenleving op het eiland. “It's only a matter of time until you meet pretty much everyone else on the Island".

Muzikaal laat Coach Party zich inspireren door een breed scala aan artiesten, onder wie Nirvana, Sonic Youth en The Strokes, en hedendaagse artiesten als Wolf Alice, The Big Moon en Tame Impala. Uiteindelijk komt de drive van Coach Party om muziek te schrijven en te spelen voort uit de vermakelijke strijd van het echte leven.

Afgelopen november stond Coach Party nog in het voorprogramma van Wet Leg in een uitverkocht en afgeladen VERA. Nu zijn ze terug met een eigen show!

Support: Marathon
Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Met een explosieve mix van shoegaze en postpunk uit Marathon hun frustratie over de steeds groter wordende tweedeling in de maatschappij.