De Amerikaanse zanger en gitarist Cory Hanson staat bekend als medeoprichter van de psychedelische rockband Wand. Ook leverde hij bijdrages aan verschillende andere bands zoals: Together Pangea, the Meatbodies en Mikal Cronin. Voor Wand bracht hij ook drie albums uit met abstracte elektronische pop onder de naam WHITE. Wand nam sinds de start van de band veel van Hansons tijd en aandacht in beslag. Ze toerden vaak en speelden shows met onder andere Ty Segall. Segall was hiervan dermate onder de indruk dat hij besloot een aantal shows met Hanson te spelen als akoestisch duo. Hij voegde Hanson en mede-Wand-lid Evan Burrows ook toe aan zijn begeleidingsband the Muggers voor zijn tournees in 2016.
Ondertussen bestede Cory Hanson zijn vrije tijd aan het maken van een soloalbum. Het op acid folk geïnspireerde, georkestreerde ''The Unborn Capitalist from Limbo'' werd eind 2016 uitgebracht door Drag City. Daarna volgde zijn tweede soloalbum genaamd "Pale Horse Rider". Met 4 nieuw uitgebrachte singles in mei dit jaar is Hanson terug met zijn solo project. Komt dat zien!
Support ZZZ Top is brengt DE Texas blues boogie experience naar VERA. Volgens de band de beste Amerikaanse tribute van Amerika's beste band!