Na een uitverkocht Doornroosje, Paradiso en Eurosonic is singer-songwriter Dermot Kennedy terug in Nederland. Met enkel zijn debuut EP ‘Doves & Ravens’ op zak, heeft hij al bereikt waar menig artiest alleen maar van kan dromen. Zijn romantische folkpop-nummer ‘After Rain‘ tikt namelijk al bijna de 42 miljoen (!) streams aan op Spotify, en dan staat de teller van nog drie nummers ook al boven de 10.000.000.

Dermot Kennedy zingt met een rauwe, ongefilterde eerlijkheid die zijn emotionele en muzikale volwassenheid weerspiegelt. Hij bundelt hierin invloeden van artiesten als Ben Howard, Bon Iver, James Blake en James Vincent McMorrow. Live is het een intense belevenis waarbij indiefolk, electronica en zelfs hiphop aan bod komen.

Support komt van de Engelse singer-songwriter Jack Vallier. Deze man uit Bournemouth combineert zijn reflectieve akoestische popsongs met sfeervolle elektronische elementen. Zijn debuutsingle ‘Rebekah’ verscheen in 2017 en behaalde hiermee binnen een aantal weken de BBC Radio 1 playlist. Vanaf dat moment ging het hard. Datzelfde jaar tekende Jack Vallier bij Method Records en bracht hij zijn debuut EP ‘Rebekah’ uit.

Het concert is uitverkocht, maar je kunt via Ticketswap proberen om nog een kaartje over te kopen.