Welkom in VERA! Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.
---

Douwe Doorduin (The Black Cult) neemt je in zijn nieuwe project mee in de gedachtenkronkels van zijn hoofd. Uitgeklede, eerlijke nummers naar de smaak van Amen Dunes en Kevin Morby, maar met een compleet eigen geluid. Nummers uit persoonlijke ervaringen en het volwassen worden, maar met een maatschappelijk thema.

Van spelen in een harde rockband vol gitaargeweld, naar alleen op het podium. Dit zorgt voor een erg bijzondere, frisse ervaring met een stukje Groningse nuchterheid. Douwe is geselecteerd als 3voor12 talent voor de popronde, en hoopt na de zomer heel het land door te trekken met zijn powersoftpop.

---

Kaartverkoop
– Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
– Duo Tickets: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan een Duo Ticket. Daarmee reserveer je 2 stoelen naast elkaar. Zijn deze tickets op en wil je toch samen heen, dan proberen we je dicht bij elkaar te plaatsen. Koop dan 2 Solo Tickets, kom op tijd en vraag het aan de zaalmedewerker.
– Solo Tickets: Kom je alleen, koop dan een Solo Ticket.
– Clubkaart: dit is een clubkaartshow. Er zijn 15 tickets gereserveerd voor clubkaarthouders. Klik op Koop Ticket, log dan eerst in en als er nog tickets beschikbaar zijn, kun je er 1 van de 15 pakken.