Potjandorie en tevens nondeju, AFTERPARTEES IN DE KELDERBAR! Fucking fantastisch. Een band die geen introductie nodig heeft, maar wel een stukje op de website anders staat het ook zo leeg. Afterpartees! Let's go. Niek, zanger der Afterpartees, zeg jij es wat:

Zo’n 10 jaar na de release van eerste Afterpartees single First/Last, destijds uitgebracht door legendarisch eenmanslabel KOGAR Records van de even legendarische Jan Kooi, keert de band terug naar de kelder waar het een zo’n beetje begon: de Downstage van VERA in Groningen.

Ter ere van het 10 jarig jubileum wordt First/Last in zeer beperkte oplage opnieuw uitgebracht. De single is tijdens de avond te koop, alle winst gaat naar het KWF. Die winst gaat niet heel veel zijn maar toch, voelde goed. Tijdens de set worden alle twee liedjes van de First/Last single integraal gespeeld, alsook andere nummers uit die periode en nieuw materiaal.

Mooi gezegd, mooi initiatief, niks aan toe te voegen behalve deze video van 9 jaar terug waarin Niek en Jan himself nogmaals vertellen hoe die avond zo'n 10 jaar terug verliep.

AFTERPARTEES IN DE KELDERBAR MET FEEST NADIEN! Driewerf hoera en tevens woehoe!! | Ralf