Het concert van Farbenfroh kon door de corona maatregelen helaas niet plaatsvinden op 3 juni en is verplaatst naar 12 juni. Kaartkopers hebben bericht gekregen.

Restitutie aanvragen
Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de naam van het concert.

Hopelijk tot dan!

---

Droom een avondje helemaal weg, want het Groningse Farbenfroh neemt je mee op reis in een sprookjesachtige wereld.

De verhalen, geschreven en gearrangeerd door vocalist Helene Richter, worden gekleurd met de diverse klanken van basklarinet & fluit (Yaşar Kan), altviool (Melisa Delgado), cello (Myrthe Boshart) en contrabas (Esat Ekincioğlu).

Vergelijkbaar met artiesten als Björk, Tin Hat Trio en Mr. Bungle wordt het een reis door genres, van neofolk tot avant-pop, van cabaret tot improvisatie.

Kaartverkoop en corona maatregelen
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.
- Binnen gelden de landelijke coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en het verplicht dragen van een mondmasker (behalve als je op je plek zit)