Beste Vera bezoeker,

Het concert van Farbenfroh kan door de strengere corona maatregelen helaas geen doorgang vinden op 28 januari. De show wordt verplaatst naar donderdag 3 juni 2021

Restitutie aanvragen
Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan een mail naar tickets@vera-groningen.nl met daarin je IBAN en de naam van het concert. Dit kan tot uiterlijk 1 maart 2021.

Hopelijk tot dan!

Vera

---

Droom een avondje helemaal weg, want het Groningse Farbenfroh neemt je mee op reis in een sprookjesachtige wereld.

De verhalen, geschreven en gearrangeerd door vocalist Helene Richter, worden gekleurd met de diverse klanken van basklarinet & fluit (Yaşar Kan), altviool (Melisa Delgado), cello (Myrthe Boshart) en contrabas (Esat Ekincioğlu).

Vergelijkbaar met artiesten als Björk, Tin Hat Trio en Mr. Bungle wordt het een reis door genres, van neofolk tot avant-pop, van cabaret tot improvisatie.

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.

Farbenfroh - Hibernation