Geo omarmt het leven met mutant punk uit de spelonken van de aarde. Dansende ritmes en groovy baslijnen worden gecontrasteerd door gekke structuren en nerveuze gitaren. Een wereld gevoed door dissociatieve teksten over demonen in het hoofd en gesprekken met de zelf. Misschien brengt het omarmen van uitersten ons wel dichter bij de waarheid? Geo blijft eromheen dansen, op zoek naar een midden dat er misschien nooit zal zijn.

Geo vindt zijn plek in de bevrijdende ideeën en de urgentie die voelbaar is in post-punk en no wave. Een crossover tussen bands als The Contortions, The Fall en Liquid Liquid. Hun titelloze EP werd goed ontvangen en gaf ze de mogelijkheid om verschillende keren door Europa te toeren. Nu zijn ze terug met hun debuutalbum Out of Body, dat eind april uitkomt, met daarna op 16 mei een plaatpresentatie op onze Mainstage.

“Is dit (g)oud of kan het weg?” Support spullen is een half Frans, half Nederlandse band die betekenis zoekt in de wirwar van geluid die ze tegenkomen; om muziek te creëren die van iedereen is. Ze combineren elektronische instrumenten, elektrische gitaren en klassieke zang en halen inspiratie uit minimal synth, no wave, opera en dub. Verzamelaars verliezen niks, dus omarm het geluid van je omgeving. Rommel, zooi, troep, spullen.

Ether Infinity maakt omgekeerde radioshows. Door op de radiogolven te surfen gaat het duo, bestaande uit Elias Elgersma en Jaap van der Velde (The Homesick) op zoek naar geluiden en texturen, en recycleert deze tot een nieuw stuk.