Wat is dit nou? Opeens 7,50 euro voor een Downstage ticket!? Maak je geen zorgen lieve bezoeker, het komt allemaal goed. Er worden namelijk plannen gesmeed voor een heus Downstage festivalletje.

Bootlicker is van de partij, met recht één van de interessantste punk bands uit Canada. Hun gelijknamige plaat uit 2021 staat vol met hardcore knallers voorzien van een vleugje Oi! en D-Beat. Zeker aan te raken voor fans van Impalers, The Chisel en S.H.I.T.

En ze zijn samen op toer met Chain Whip dus dat is een mazzeltje. Elpee sprak al enthousiast over hun 14 lashes plaat waarbij ´verrekte goed. In de kelderbar van Vera zou het zweet van de muren afkletsen en het publiek op alle mogelijke pre-corona manieren over elkaar heen buitelen.´ Zo zien wij het ook graag. Dat wordt mooi.

Ook komt CLAMM de show inhalen. Volgens Spotify geheel in het straatje van CIVIC, Mini Skirt en C.O.F.F.I.N., volgens collega Hugo klinkt het eerder als Fugazi en the Jesus Lizard. A joh, dat zijn sowieso al namen om mee thuis te komen en met bangers als Keystone Pols en Beseech Me ligt de waarheid sowieso in het midden.

Meer info volgt snel.