HET IS AL WEER BIJNA 1 JAAR GELEDEN DAT IN DE KELDERBAR SMIDDAGS DE KONING-DUB WERD GEHOUDEN. ONS JAARLIJKS EVENT VIERDE TOEN DE 25e EDITIE EN WAS OOIT BEGONNEN IN DE GROTE ZAAL IN 1998 MET DESTIJDS DE KONINGINNE-DUB BUITEN VOOR VERA OP STRAAT, LEGENDARISCHE TIJDEN WAREN DAT. MAAR WE GAAN GEWOON DOOR, AL ENIGE JAREN IN DE KELDERBAR WAT ZEKERS NET ZO LEUK EN GEZELLIG IS MET DEZE KEER MET EEN GAST, DUB PRODUCER MATTIMATTIC DIE ZIJN LAATSTE PRODUCTIES TEN GEHORE ZAL KOMEN BRENGEN ..

DJ JOSZ DA BOSS DRAAIT UITERAARD WEDEROM ZIJN LEE PERRY, DANCEHALL EN AANVERWANTE GELUIDEN (VERA, SIMPLON, OOSTERPOORT + NOEM MAAR OP)

DJ DAAN IN DUB (DR. GROOVY) HEEFT EEN BREDE SMAAK WAT NEIGT VAN HARDE ROCK-STEADY NAAR SOULVOLLE TUNES TOT HEAVY DUBWISE MET DANCEHALL VERMIXT. DE DOCTOR PRODUCEERT ONDER DE NAAM  ARCHIPELAGO EN HAD VORIG JAAR ZIJN 1e PLAAT UIT (VERA, HSA DUBCLUB, STADSLAB, MEERDERE FESTIVALS +)

DJ STEELY ROUNDBEAT'82  KOMT MET ZIJN WELBEKENDE TUNES, MAAR LAAT U OOK VERRASSEN MET EEN ZWARE DUB-PLATE SET. HIJ STAAT AL 42 JAREN ACHTER DE DRAAITAFEL VOOR PUBLIEK EN DAT IS NIET NIKS DUS MUZIEKKEUZE ALL OVER (VERA, HSA, OOSTERPOORT, SIMPLON, DANCEVALLEY, REGGAE SUNDANCE, AND SO ON ...)

Voor MattiMattic is Groningen geen onbekend gebied, tussen de jaren 2008 en 2015 heeft hij geregeld gedraaid in clubs/podia o.a. Klup/Shadrak en meerdere Kraakpanden/tijdelijke podia. In die tijd was het nog volop Dubstep maar dan wel meer de dubby kant van het genre wat MattiMattic draaide.
Hij is actief geweest in de reggae band Jah Bredrin uit Drachten waarvan Yes-I-Yah de frontman is, later is Matti zijn eigen weg in geslagen maar werkt nog veel samen met deze band.

Van 2015 tot nu is het vooral reggae en dub wat de klok slaat in Huize Mattic. In z'n eigen studio worden veel Dub tracks opgenomen en afgemixt `en geremixt. Ook mixt hij producties van anderen + mastering.

MattiMattic ook deze KoningsDub in de kelder van VERA zo rond 16.00 dus wees op Tijd !!