In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de huisband’ van DWDD en is vanaf dan niet weg te slaan van nationale radio en tv. Hamming staat op Pinkpop, speelt een uitverkochte Paradiso-show en brengt in 3 jaar tijd 2 albums uit.

Na een theater-tussenjaar’ als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het enorm populaire programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan, want  met de release van de track ‘Falling’, die gelijk werd gebombardeerd tot Radio 2 "Top Song" en 538 "Harde Schijf", is Lucas helemaal terug.

In het najaar van 2021 komt het nieuwe Lucas Hamming album 'POSTPONED' uit. Deze release wordt gevolgd door een clubtour, waarbij ook VERA op de planning staat. 

Support van deze show was oorspronkelijk Douwe Doorduin, maar hij is verhinderd.

Gelukkig neemt Lucas Hamming een goede vervanger mee, namelijk Gyo Kretz!
Amsterdamse singer-songwriter en producer Gyo Kretz combineert gitaren, elektronische beats en synthesizers samen tot frisse indie-pop songs. De liedjes die Gyo schrijft kunnen doen denken aan die van James Bay, Tom Walker of John Mayer, alleen dan in een ietwat elektronischer jasje. De debuut EP van Gyo Kretz, genaamd ‘Sacrifices’, is eind vorig jaar verschenen en heeft inmiddels al meer dan een miljoen streams op de teller staan. Next up?! “Een volledig album!” Volgens Gyo zelf. “Maar eerst maar weer eens lekker op het podium staan.”