Het concert van Meadowlake kan door de corona maatregelen helaas niet plaatsvinden op 14 mei en is verplaatst naar 28 augustus 2021. Kaartkopers hebben bericht gehad.
We hopen dat dit een regulier show kan worden, maar laten 'm bij geen tegenbericht nog even staan als 2 seated shows. Mocht er meer mogelijk zijn eind augustus, dan voegen we de 2 shows samen tot 1 reguliere show.

Aanvangstijd
Heb je kaarten gekocht voor de vroege show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 19:30 (de vroege show), heb je kaarten gekocht voor de late show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 21:30 (de late show).

Restitutie aanvragen
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar tickets@vera-groningen.nl met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug. Dit kan tot uiterlijk 14 augustus 2021.

--

Ze zijn in 2013 begonnen als band; Meadowlake. Het Groningse vijftal maakt sterke indie-songs waar je af en toe kalme vleugjes Beach House in terug hoort, maar ook intense vlagen van The National. De muziek laat zich omschrijven als dreampop, post-rock en ambient waar je zelfs een beetje op kunt shoegazen.

In mei 2018 verscheen het zeer goed ontvangen gelijknamige album ‘Meadowlake’. De single ‘Heavy’ stond in de Spotify's Viral 50 en single ‘Dead Man On The Payroll’ was nummer 1 van 2018 in de Indie Chart. Meadowlake speelde door heel het land en daarbuiten, o.a. in Engeland, Duitsland en Noorwegen, en waren het voorprogramma van White Lies.

Dit smaakte naar meer en zijn ze aan de slag gegaan met een nieuw album genaamd ‘Wait For Me’ en in die titel zit gelijk de thematiek van het hele album. Het gaat over relaties en vriendschap, samen op avontuur gaan, niemand achterlaten, je verbinden aan elkaar. Maar het is ook een statement: wacht maar af, we komen waar we willen zijn. De thematiek is ook in de muziek terug te horen: veel laagjes instrumenten die op elkaar rusten, met elkaar verweven zijn, één muur van geluid dat als een golf over je heen spoelt.

Al met al is het een album om naar uit te kijken en laat het nou net zo zijn dat de band deze bij ons gaat presenteren!

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.

Meadowlake - Blood Crawls (Official Video)