Welkom terug in VERA! Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.
---

Half november 1995, bijna 25 jaar geleden, kwam Meindert Talma zijn debuutsingle '30 jaar Muzikale Fruitmand' uit. Peter Weening schreef hierover in de Verakrant: " De 7" van Meindert Talma is een regelrechte ‘sensatie’. De ‘Daniel Johnston van de Friesche Wouden’, hilarisch, ontroerend en últra nothing-fi."

Meindert speelde in de daaropvolgende 25 jaar steevast zijn nieuwste plaat in Vera (na het debuutalbum op Oetstar Rekkers en het 2e album op Hooverflag verschenen er vanaf 1999 vijftien albums bij Excelsior Recordings).

Op donderdag (van oudsher DE Vera concertdag) 2 juli gaat Vera eindelijk weer open en Meindert heeft dan de eer om die avond voor 2 x 40 mensen een solo-optreden te geven.

Het zal een soort 'best of'-show worden, met veel beeldmateriaal, zoals we van Meindert gewend zijn. En hopelijk later nog eens een echte Talma-jubileumshow met zijn band en vele gastartiesten in een volgepakt Vera.

---

Kaartverkoop
– Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
– Duo Tickets: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan een Duo Ticket. Daarmee reserveer je 2 stoelen naast elkaar. Zijn deze tickets op en wil je toch samen heen, dan proberen we je dicht bij elkaar te plaatsen. Koop dan 2 Solo Tickets, kom op tijd en vraag het aan de zaalmedewerker.
– Solo Tickets: Kom je alleen, koop dan een Solo Ticket.