Belgische loud rockers Tim Vanhamel (vocals, gitaar, keyboard, programming), Bas Remans (bas), Dave Schroyen (drums) en Aldo Struyf (gitaar, keyboard) vormen Millionaire.

Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als fans en namen de band mee op tour. Josh Homme, met wie Vanhamel kortstondig samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat, ‘Paradisiac’( 2005). Daarna maakte Tim Vanhamel met ‘Welcome To The Blue House’ (2008) een album onder eigen naam. Ook stichtte hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lionsen en vervoegde hij Magnus en The Hickey Underworld. In 2017 bracht hij ‘Sciencing’ uit, wat de grote terugkeer van Millionaire werd. In 2020 volgde ‘APPLZ ≠ APPLZ’, de laatste album release van Millionaire.

In 2021 gaat Vanhamel terug de baan op met Millionaire samen met dezelfde bende muzikanten die hem ook tijdens de Sciencing tour ruggensteunde.


Supportband 45ACIDBABIES is een Nederlandse groep bestaande uit Sophia de Geus, Daniel Brem, Sam Verbeek en Giorgio Paquay, vier inherent verschillende creatieve persoonlijkheden die er alles aan doen om het op de een of andere manier te laten werken. De band wint snel een internationale fanbase met hun brandbare, grensverleggende shows, waarin ze op slimme wijze elementen van hiphop, dancepunk, garagerock en pop samenvoegen. Deze gedurfde aanpak wordt uitgebreid met bizarre stagevisuals en props.

Millionaire - I'm Not Who You Think You Are (official video)