Het concert van Nouveau Vélo kon door de corona maatregelen niet plaatsvinden op 29 januari en wordt verplaatst.
Er is nog geen vervangende datum bekend.

Hopelijk tot de volgende keer!

❤ Vera

---

Het Brabantse ‘healing pop’ trio Nouveau Vélo wordt vaak vergeleken met R.E.M., Orange Juice en Real Estate, maar stiekem sijpelen er meerdere stijlen door de onmiskenbare jangle pop. Of de heren nu een puntige punksong aftikken of flirten met warme alt country, Nouveau Vélo klinkt absoluut als zichzelf.

'Bogland', het gloednieuwe album van Nouveau Vélo, reflecteert op hechte vriendschap en de bijzondere dynamiek tussen de drie leden: Rolf Hupkes, Bart Haverkort en Niek Leenders. De impulsieve wendingen en minimalistische ritmes van het debuut album uit 2014 treden op de voorgrond, maar dan met de melodieuze, gelaagde inslag van 'Reflections' (2017) in het achterhoofd.

De laatste keer speelden ze bij ons in 2017. Gemist? Grijp je kans, want in januari komen ze nog een keer spelen en deze keer met nieuw materiaal!

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.