NPO 3FM steunt popsector met Maand Van De Livemuziek
Symbolische tour door Nederland met o.a. De Likt, Waltzburg, Wies, Jeangu Macrooy en Queen’s Pleasure

Nederland versoepelt langzaam de coronamaatregelen waardoor we weer naar restaurants, terrassen en bioscopen mogen. Toch is er een sector die nog steeds in zwaar weer verkeert: de culturele sector. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek. Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie.

De concertzalen hebben het, net als andere culturele instellingen in Nederland, zwaar. Festivals gaan niet door en de concerttours en clubshows worden afgezegd. De artiesten die nog wel optreden mogen dat voor slechts 100 bezoekers doen, afhankelijk van de locatie. 3FM organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia in Nederland en doet daarbij één zaal per provincie aan.

3FM-talents
Dat doet de zender samen met 3FM-artiesten, die tijdens de coronacrisis in de bloei van hun carrière staan, om ook hen een steuntje in de rug te geven. Er zijn optredens van onder anderen Blanks, De Likt, Waltzburg, Wies, San Holo, Jeangu Macrooy, Someone, KIMONO, Nana Adjoa, DeWolff, The Cool Quest, The Vices, Áslaug, Queen’s Pleasure, Ten Times A Million, Tim Dawn, EUT en Linde Schöne. Voor meer informatie over data en concertzalen: 3fm.nl/poppodia

Kaarten winnen
Kaarten voor de optredens zijn vanaf 29 juni on-air en online te winnen via 3FM. Thuisblijvers kunnen de volledige concerten volgen via 3FM en 3FM.nl/live.

Richtlijnen i.v.m. Corona
Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit langs te komen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.