Met haar band maakt de 22-jarige frontvrouw Pip Blom puntige indiepop, vergelijkbaar met Courtney Barnett en The Breeders. In 2016 begon Pip met het schrijven van muziek en de nummers deelde ze op het internet. Deze sloegen aan en een logischerwijs volgde er al snel een band om ze live mee te kunnen spelen. Inmiddels heeft de band al honderden optredens achter de boeg en het podium gedeeld met onder andere Franz Ferdinand, Garbage en The Breeders. Drie jaar geleden schreef Pip op haar blog dat ze ooit op Glastonbury wilde spelen en dat is toch best ambitieus. Ze heeft het voor elkaar gekregen; 28 juni is het zover!

Pip Blom bezorgt een energieke live show waarmee ze verschillende media hebben weten te overtuigen, zo werden ze positief onthaald door onder andere Vice en BBC Radio One. Het debuutalbum 'Boat' kwam vorige maand uit.

De support Personal Trainer is een pop/rock outfit rondom Willem Smit. De altijd veranderende live line-up bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten (www.theindustry.nl) die je kan kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Very Good Friends, Fuz, Global Charming en meer. Hun eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam 31 mei 2019 uit op Holm Front, het label van de Engelse band Sports Team. Personal Trainer speelde met verschillende opstellingen op Grasnapolsky, Le Mini Who?, Best Kept Secret, Loose Ends en meer Nederlandse festivals.

Pip Blom - Ruby
Pip Blom - Daddy Issues (Official Video)