Met een grote liefde voor kebab en bier brengen de mannen van Pist Idiots een flink vuige pot pubrock ten gehore. Naast hun loeiharde punkattitude is het vooral de stem van frontman Sniff die de band haar karakteristieke sound bezorgt. Het doet met momenten denken aan de Australische neef van Joe Talbot, zanger van IDLES, om maar te illustreren dat het ook bij Pist Idiots allemaal vol overgave gebeurt. Naast zanger Jack Sniff bestaat de band uit Joey Tomato (gitaar), Tommy Tomato (bas), en Belton Jon (drum).

Op het debuutalbum Idiocracy staat een verzameling aanstekelijke en originele punknummers, die Pist Idiots tot een van de wildste, luidste en raarste Australische punkbands in de scene maakt. Dat belooft weer een ouderwets wild Vera avondje te worden!

Support deze avond is Donkey Kung Fu uit Amsterdam. De band maakt alternatieve rock met kleine noise-, rave- en pop-uitstapjes. Gewapend met een hele rits samplers, loopers, en andere obscure effectpedalen, gaat het live alle kanten op. Soms klinkt het als een op hol geslagen Atari computer met stuiterende electronica en robotbliepjes, soms als een kermisattractie met QOTSA-achtige tempowisselingen.