POM is een vijfkoppige band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëert POM hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje.

De band heeft inmiddels drie singles uitgebracht die stuk voor stuk repeat-waardig zijn. Eerste release, 'Down The Rabbit Hole', is een track die je niet meer uit je hoofd wil krijgen en nieuwste single 'Eat me, I'm sad' is erg herkenbaar. POM schrijft over het realistische dagelijkse leven en neemt je mee in hun wereld van fuzzy gitaren, scherpe vocals en een hoop energie.


Supportband Hands Off speelt garagepunk met die old skool riot grrrl en straight edge filosofie. Vanuit het noorden van Nederland definiëren ze wat 21st Century Punk betekent. Hands Off gelooft dat 21st Century Punk over gelijkheid en het creëeren van een dialoog zou moeten gaan: de samenleving heeft nog een lange weg te gaan! Hands Off schrijft nummers over wat de band ziet als onrecht en straalt urgentie uit op het podium.


Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.