NB: Dit is een regulier concert, zonder de 1,5 meter afstand en op 75% van de normale capaciteit. Daarbij is een coronatoegangsbewijs met ID bewijs en een geldig ticket verplicht. Lees meer op deze pagina.

---

Popronde Groningen 2021 gaat door!
En we mogen weer dansen!!! Dus we gooien de stoelen aan de kant en maken we er een klassieke Popronde van, zoals je van ons gewend bent: schouder aan schouder, zwetend in een dampende kroeg met beslagen ramen, met ruimte voor moshpits of voorzichtige dansjes.Koop dus snel je kaartje via www.popronde.nl want zonder kaartje kom je niet binnen. We zien jullie op donderdag 7 oktober weer, eindelijk weer genieten van de nieuwste, meest talentvolle acts van het moment. En bijzijn is meemaken!!
En vergeet niet, Koop je Passe-partout!!! 

Let op: De coronacheck hoeft maar 1x, bij de eerste show die wordt bezocht of bij de infostand. Daar krijgt je als bezoeker dan een bandje waarmee je de rest van de avond toegang hebt tot de Poprondelocaties.

Popronde 2021
Tien weken lang, tussen 11 september en 27 november, vindt er elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. De programma's vind je op www.popronde.nl/steden

Line-up

20:00 LE MOTAT
Een nieuw jaar; een nieuw hoofdstuk. LE MOTAT is de vertolking van alles wat er in Tato Wesselo z'n brein omgaat. In EP1 uitte zich dat met songs over seks, vluchtige liefdes en mensen die hun KOP in 't IJS moeten steken. In zijn aankomende EP 'Goed Slecht' duikt hij dieper en is hij op zoek naar de fijne lijn tussen genialiteit en slap geouwehoer.
LE MOTAT | facebook

21:30 MINKA
Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met vrolijke rock'n roll vibe. All in. MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid. Gewapend met gitaar en knallende beats daagt ze je uit. Niemand kijkt. Trouwens.. laat ze maar kijken!
 Vaker te horen op 3FM & Veronica. Won Cultuurprijs Overijssel 2021
MINKA | facebook
MINKA | website

23:15 Joey's Midnight Club
Joey's Midnight Club is een talentvol powertrio uit Zwolle. Lekkere melodielijnen, groovende drumpartijen, puntige gitaarriffs en pompende baslijnen zijn hun handelsmerk. Met Henk Wesselink (Money & The Man) en Seb Dokman (Paceshifters) er op dit moment hard gewerkt aan de pre-productie voor de in dit najaar uit te komen debuut EP. Onderga deze club!
Joey's Midnight Club | facebook