Er is een band die orkestrale garagerock maakt vol scherpe hooks en bevlogen energie; meet Price. Deze supergroep met (ex)-leden van o.a. Korfbal, Canshaker Pi en Fungo Bat zet indrukwekkende muren van geluid vol fuzzy psychedelica tegenover heldere natuurlijke passages.

Als verkenning en uitlaatklep voor de psychedelische kant van Marnix Visscher’s songwriting, volgt de Nederlandse band niet altijd de voetsporen van hun voorgangers uit de jaren 60 en 70. Net als bij Korfbal, zorgen Visscher's aparte vocalen en unieke vaardigheid voor smakelijke melodieën ervoor dat Price's muziek kan verschuiven en uitbarsten op de meest bevredigende hypercreatieve manieren.

Het debuutalbum 'Timesaver' is al een tijdje uit, maar kon geen officiële releaseshow krijgen door de coronamaatregelen. Vanavond hoor je 'm alsnog in VERA!

----

Als onderdeel van 87 pilot-events in heel Nederland mag Vera ook weer los! Nou ja los, voorzichtig dan, want het gaat om pilots met testbewijzen voor evenementen, waar je bij kunt zijn als je aan de deur een negatief coronatestbewijs toont, én uiteraard een geldig ticket. Binnen geldt nog steeds de 1,5 meter regel en de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen. Erg rock 'n roll is het nog niet, maar het is een stapje in de goede richting.
Het hoe en waarom we meedoen lees je hier.

Lees onderstaande tekst goed door voordat je besluit een ticket te kopen.

Drie pilot-events in VERA
- We mogen drie dagen op rij een event organiseren. Het gaat om zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 april (Koningsdag).
- Het zijn seated (geplaceerde) concerten voor max. 50 bezoekers.
- Omdat er na 20:00 geen alcohol verkocht (en genuttigd) mag worden, vinden onze pilot-events in de namiddag plaats, zodat we dit ruim voor zijn.

Testen!
- Heb je een kaartje weten te bemachtigen, ga dan naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak te maken voor een sneltest. Klik hier aan dat je naar een VOORSTELLING gaat.
- In Groningen is de Suikerlaan op het Suikerunieterrein de plek waar een sneltestlocatie is ingericht.
- De test mag maximaal 40 uur oud zijn op het moment van aanvang van het te bezoeken evenement.
- Alleen sneltesten die op zo’n speciale testlocatie zijn afgenomen zijn geldig!
- Op vertoon van een negatief testbewijs op de CoronaCheck-app of op papier, en het entreebewijs kun je naar binnen. Je legitimatiebewijs graag op zak hebben, maar we hoeven het niet te checken zoals het nu lijkt.
- Bij een negatieve uitslag krijg je bericht via SMS en e-mail. In de e-mail lees je hoe je de negatieve testuitslag meeneemt naar Vera.

Programma-informatie
- Voor en de concerten draaien DJs.
- Let op: aangepaste (vervroegde) tijden!
- We serveren gratis snacks om de avondhonger wat vooruit te schuiven.

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Placering
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.

---