Het concert van Rats On Rafts wordt verplaatst. Er is nog geen vervangende datum bekend. Kaarten blijven geldig.

Restitutie aanvragen
Stuur dan een mail naar tickets@vera-groningen.nl met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug.

Hopelijk tot de volgende keer!

❤ Vera

---

Terug van een tijdje weggeweest; Rats on Rafts, het Rotterdamse kwartet met new wave sounds uit de tijd van hun ouders doorspekt met een flinke lading chaotische postpunk.

Na hun samenwerkingsalbum en – tour met De Kift in 2017 besloot de band zich muzikaal weer verder voort te planten. De heren hebben een eigen analoge studio opgestart waar ze met een beetje hulp van producer Niek van der Driesschen hun nieuwe album ‘Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths’ opnamen. Tekstueel gaat het over de periode tussen het vorige en dit nieuwe album en geeft een gefragmenteerde kijk op de belevenissen in de wereld van Rats on Rafts. Van een tour door Japan, tot het verloren raken tussen dromen en de realiteit. Er is een constant getouwtrek tussen de werkelijkheid en fictie. Dit is duidelijk te horen in het nummer 'Where Is My Dream?' dat in 2019 als eerste nieuwe werk alleen op vinyl verscheen.

Afgelopen jaren hebben ze wereldwijd heel wat afgetourd en stonden onder andere op grote festivals als Best Kept Secret en Glastonbury. Nu zijn wij weer aan de beurt!

Rats On Rafts - Tokyo Music Experience (Official Video)