Het concert van Rats On Rafts kan door de corona maatregelen helaas niet plaatsvinden op 9 april en is verplaatst naar donderdag 1 juli 2021.

Aanvangstijd
Heb je kaarten gekocht voor de vroege show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 19:30 (de vroege show), heb je kaarten gekocht voor de late show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 21:30 (de late show).

Restitutie aanvragen
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug. Dit kan tot uiterlijk 1 mei 2021. Daarna nemen we geen kaarten meer terug.

❤ Vera

---

Terug van een tijdje weggeweest; Rats on Rafts, het Rotterdamse kwartet met new wave sounds uit de tijd van hun ouders doorspekt met een flinke lading chaotische postpunk.

Na hun samenwerkingsalbum en – tour met De Kift in 2017 besloot de band zich muzikaal weer verder voort te planten. De heren hebben een eigen analoge studio opgestart waar ze met een beetje hulp van producer Niek van der Driesschen hun nieuwe album ‘Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths’ opnamen. Tekstueel gaat het over de periode tussen het vorige en dit nieuwe album en geeft een gefragmenteerde kijk op de belevenissen in de wereld van Rats on Rafts. Van een tour door Japan, tot het verloren raken tussen dromen en de realiteit. Er is een constant getouwtrek tussen de werkelijkheid en fictie. Dit is duidelijk te horen in het nummer 'Where Is My Dream?' dat in 2019 als eerste nieuwe werk alleen op vinyl verscheen.

Afgelopen jaren hebben ze wereldwijd heel wat afgetourd en stonden onder andere op grote festivals als Best Kept Secret en Glastonbury. Nu zijn wij weer aan de beurt!

Kaartverkoop
Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten.
Placering
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.