Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in de Oosterpoort op 19 februari, maar werd afgelast i.v.m. ziekte. Roosbeef is nu verplaatst naar Vera omdat de Oosterpoort geen ruimte in de agenda had om het concert op korte termijn in te plannen. Daarbij stond Roosbeef tijdens Corona ingepland in Vera, maar werd toen om bekende redenen afgelast. De cirkel is wat dat betreft nu weer rond!
Kaarten gekocht voor SPOT zijn geldig in VERA.

Al sinds haar debuut uit 2008 slaagt singer-songwriter Roos Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden in eigenzinnige popsongs. Terwijl Roosbeef destijds nog vooral klonk als singer-songwriter met begeleidingsband, transformeerde de formatie tot volwaardige superband met Pascal Deweze (Sukilove), Tim Van Oosten (Het Zesde Metaal) en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) in de gelederen. Naast Roos Rebergen uiteraard. Roosbeef schrijft nummers om mee op te kunnen treden. Een gevoel dat versterkt werd tijdens afgelopen tour rondom het adembenemende album Lucky (2020) die tussen verschillende lockdowns door gespeeld werd.

Inmiddels is Sjoerd Bruil (Millionaire, Dez Mona) aan de band toegevoegd en is er nieuw materiaal gemaakt. En met succes, want eerste single Arme Slechterik nestelde zich afgelopen zomer in de hoge rotatie lijst van Radio 1, gevolgd door het wonderschone Mandola. In januari volgt een gloednieuw album, waarop dus echt het livegevoel als leidraad klinkt.

Support: PAUWEL
Al meer dan een decennium baant Pauwel zich, in verschillende gedaantes en wars van alle trends, een weg in de schaduw van de muziekscene. Zijn typerend breekbaar stemgeluid en zijn groot talent voor kleine liedjes leveren hem een groeiende cult following op, en sinds zijn debuut E.P. op Unday Records vorig jaar lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk.