Welkom terug bij VERA Zienema! Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vind hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.
Check ze hier

---
Oud-kolonel Frank Slade is getekend door het leven, blind en sarcastisch met een poëtische ondertoon. Charlie Simms is een eerlijke, serieuze student die als oppas voor Slade aangenomen wordt. Samen beleven deze tegengestelde karakters in de stad New York een onverwacht, explosief avontuur die het leven van de beide mannen voorgoed zal veranderen.

Scent of a Woman is het verhaal over twee tegenpolen die elkaar harder nodig hebben dan hun eigenlijk lief is. Al Pacino behoeft geen verdere introductie. Met de manier waarop Pacino acteert in deze film voelt het niet alsof hij een rol speelt, het voelt alsof hij Frank Slade ís. Pacino heeft dan ook zijn eerste Oscar gewonnen met de vertolking van deze excentrieke oud-kolonel. Chris O’Donnell speelt de rol van student Charlie Simms. O’Donnell weet goed tegengas te geven aan Al Pacino, daanraast weet hij met zijn vertolking de juiste emoties te raken en vooral de onschuld en naïviteit van zijn karakter goed over te brengen. Met al het goede acteerwerk is Scent of a Woman als een echte acteerfilm te omschrijven. Een film die elke filmliefhebber wel kan waarderen.
---
Kaartverkoop
- Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
- Duoseats: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, meld dit dan aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.
- Strippenkaart: tijdens de Zienezomer zijn strippenkaarten helaas niet geldig. Er is namelijk geen avondkassa verkoop toegestaan, alle tickets moeten van tevoren al aangeschaft zijn. Wanneer dit verandert, zijn strippenkaarten weer te gebruiken.