'Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Scram C Baby is de beste band van Nederland en 'Et Maintenant … Le Rock' is een grandioze plaat.’ Aldus Gert Jonkers in Nieuwe Revu. We schrijven december 1996, ‘de grandioze plaat’ was het tweede album van Scram C Baby en een van de eerste op Excelsior Recordings. Geen speld tussen te krijgen, denk je als je 'Et Maintenant … Le Rock' 26 jaar later weer eens opzet en terugdenkt aan de geweldige liveoptredens van Scram C Baby. Met als middelpunt zanger John Cees Smit bracht de band heerlijk onstuimige rock-’n-roll. Gruizig, gedreven en urgent. Afwisselend teder en explosief, net als op de plaat.

Scram C Baby bestaat nog altijd en maakt nog even gepassioneerd intuïtieve rock-’n-roll. 'Et Maintenant … Le Rock' verschijnt na 26 jaar voor het eerst opnieuw gemixt door Frans Hagenaars samen met gitarist Frank van Praag en erfgenaam Willem Smit (Personal Trainer).

Support GDVRDGDVR (spreek uit: gōdvèrdėgōdvér) is een losgeslagen folkduo dat haar akoestische gitaren heeft verruilt voor een basic drumkit en een distorted bass. En dan kijken wat er gebeurd. Als je er een label aan wilt hangen, noem het dan vooral minimalistisch post-post-punk-sluge-wave-garage wat ze maken. Lichtvoetige thema’s in een loodzwaar jasje, hardnekkige melodieën die voor je er erg in hebt voorbijgedenderd zijn.