NB: Dit is een regulier concert, zonder de 1,5 meter afstand en op 75% van de normale capaciteit. Daarbij is een coronatoegangsbewijs met ID bewijs en een geldig ticket verplicht. Lees meer op deze pagina.

---

Eén van de vaandeldragers van de Darkwave scene komt naar Vera. Het Turkse She Past Away pakt het beste van The Cure, Sisters Of Mercy en Clan of Xymox en combineert dit met minimalistische Turkse poëzie. Het resulteert in herkenbare dansbare, melancholische en duistere darkwave.

De basis van She Past Away gaat terug naar 2006, toen zanger/gitarist Volkan zijn eerste nummers schreef. In 2009 werd de band geformeerd en nam de debuut-EP 'Kasvetli Kutlama' op. Nadat in 2012 het album 'Belirdi Gece' en in 2015 'Narin Yalnızlık' werden uitgebracht, was daar in 2019 het laatste wapenfeit ‘DISKOANKSIYETE’. In 2020 nog een 10 year anniversary album uit genaamd 'X' met 22 remixes van hun nummers uit. En alsof dat niet nog genoeg is kwam in 2020 ook het album 'Part Time Punks Session' uit.

Liefhebbers van Siouxsie, Joy Division of Soft Cell gaan hier een prachtavond aan beleven!


Support Deathsomnia maakt dystopische industriële punk-soundscapes die gehuld zijn in rauwe emotie. De creatieve synergie tussen de multi-instrumentalistische leden Kadri Sammel (Bedless Bones), Richard Powley (Telepathy) en Bruno Russo, en hun individuele punk-, hardcore- en electronica-achtergronden, vormen de bron voor Deathsomnia's originele sound.