In 2014 is Sisters of Suffocation opgericht door zangeres Els Prins en gitariste Simone van Straten als een all girl band met voorliefde voor Death Metal. Na oprichting werd de band snel aangevuld met Amber de Buijzer op de drums en Puck Wildschut op de bas.

Dat de band de goede richting uit gaat is een understatement. Inmiddels is het CV aangevuld met festivals als Stonehenge, Antwerp Metal Fest, Lowlands en Zwarte Cross. Daar houdt het echter niet op. In 2017 heeft Sisters of Suffocation haar eerste volledige album Anthology of Curiosities A Tribute to Bidi uitgebracht ter nagedachtenis van hun manager Bidi.

Het overlijden van Bidi leidde tot uitstel van de tour, maar op dit moment gaat de band rond als support act van The Charm The Fury en de eigen tour zal spoedig volgen. Naar eigen zeggen heeft de band keihard in de sportschool gewerkt om hun performance met volle kracht te brengen. En zo hebben we het natuurlijk het liefst!

Fumes of Decay is een Groningse band die al dik 10 jaar meegaat in de deathmetal scene. Na de pauze van vorig jaar is de band nu terug met nieuw materiaal en helemaal klaar om een strakke set over het publiek te blazen!

NB.
Wegens omstandigheden werd de show van Sisters of Suffocation verplaatst van 2 februari naar 16 maart.
Kaarten blijven geldig. Kun je niet op 16 maart, dan kun je tot 9 maart mailen naar [email protected] om restitutie te ontvangen.